Ευήκοον

Η εταιρεία Ευήκοον ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1994, ασχολούμενη αποκλειστικά με την παροχή λύσεων σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής με τα πιο σύγχρονα ψηφιακά ακουστικά βαρηκοΐας και κοχλιακά εμφυτεύματα. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος των κορυφαίων κατασκευαστών ακουστικών βαρηκοΐας Oticon και ReSound Δανίας, καθώς και των κοχλιακών εμφυτευμάτων Oticon Medical, ενώ διαθέτει καταστήματα εξυπηρέτησης λιανικής σε πολλές περιοχές της Αττικής και σε περιοχές στην υπόλοιπη Ελλάδα. Κάθε κατάστημα πλαισιώνεται από έμπειρο εξειδικευμένο ακοοπροθετιστή και όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση των πελατών της. Το δίκτυο των καταστημάτων Ευήκοον επεκτείνεται διαρκώς, ώστε να προσφέρει την καλύτερη εξυπηρέτηση σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακοής, πανελλαδικά!

Η Ευήκοον διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο στα κεντρικά γραφεία της, όπου γίνονται οι επί παραγγελία κατασκευές ακουστικών και εκμαγείων, καθώς και οι επισκευές παντός τύπου ακουστικών βαρηκοΐας. Το εργαστήριο είναι πιστοποιημένο και πληροί τις προδιαγραφές των οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει, που βεβαιώνεται με συνεχείς ελέγχους που διενεργούνται από αυτούς. Επανδρώνεται με ειδικά εκπαιδευμένους στον τομέα των ακουστικών βαρηκοΐας Μηχανικούς Βιοϊατρικής τεχνολογίας, που με διαρκείς εκπαιδεύσεις είναι πάντα ενήμεροι για την τρέχουσα τεχνολογία στο χώρο.

Παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε περίπτωση βλάβης του επεξεργαστή ομιλίας κοχλιακού εμφυτεύματος, που περιλαμβάνει το δωρεάν έλεγχο καλής λειτουργίας του, την αντικατάσταση των επιμέρους εξαρτημάτων, όπως καλώδιο – κεραία -μαγνήτη, αλλά και την προμήθεια αναλωσίμων και αξεσουάρ γι’ αυτόν, όπως μπαταρίες/καλύμματα για τον ιδρώτα και πολλά άλλα. Η Ευήκοον έχει άμεση συνεργασία με τα αναγνωρισμένα από το κράτος κέντρα κοχλιακών εμφυτεύσεων για τις καθιερωμένες ρυθμίσεις του επεξεργαστή ομιλίας του ασθενή και η παρουσία της στο χώρο των νοσοκομείων είναι καθοριστική. Ο εξειδικευμένος Μηχανικός Βιοϊατρικής Τεχνολογίας, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό του νοσοκομείου (λογοθεραπευτές-ιατρούς) είναι εκεί για την ασφαλή και σωστή ρύθμιση του επεξεργαστή ομιλίας του χρήστη.

Back to Top